Den längsta månaden på året börjar nu

03.09.2014 kl. 12:51
Jag sade upp mig igår. Jag blev erbjuden ett nytt jobb med högre lön, spännande arbetsuppgifter och mycket ansvar. Jag är spänd av förväntan, på alla möjliga och omöjliga sätt. Men kanske mer om det senare.

Jag kommer att jobba på mitt gamla jobb ännu i en månad. Uppsägningstiden är egentligen 14 dagar, men jag ville ge dem lite mer andningsrum. Lite mer tid att ta över mina arbetsuppgifter.

Nu är jag halvvägs i dag ett och vet att detta kommer att bli den värsta och längsta månaden på länge. "Bränn inte broar i onödan" säger jag åt mig själv. Håll dig neutral. Coolt bara, coolt. So far, so good. Men det kan hända att nån bro plötsligt sprängs till atomer i nåt skede. För så är det bara, att även om jag är skiten som sticker, har ingen rätt att strila all sin bitterhet i nacken på mig. Så tycker jag i alla fall.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Grattis & oj på samma gång! been there, man vill sprida konfetti över det nya samtidigt som man bara vill begrava det gamla. You can do it! Och stort plus för inställningen. Det här landet är för litet för brobränning
Pia03.09.14 kl. 13:30
I can do it! Yes!
03.09.14 14:42
Grattis! Spännande! Hoppas att samma händer mig i höst..Och så håller jeg med Pia, dvs. stooort plus för inställningen! Dethär blir super!
wonderland03.09.14 kl. 13:46
Tack! Jag är superkvinnan, yes I am!
03.09.14 14:42
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: