Lenkkianalys

17.06.2014 kl. 09:56
I did it! Jag sprang! Hela fem kilometer, plus nerjogg. Vad som var verkligen överraskande var att tiden blev 30.57, vilket för mig är hujsigt bra, med tanke på att jag nästan aldrig har löpt längre än tre kilometer under 6.00-fart och mina bästa pass har gått i just 6.00. Jag var så nöjd!

Men, jag vet inte är det pollen eller vad, men mina bihålor tänkte sprängas efter passet. Sprängas, I tell you. När jag kom hem, nös jag tolv gånger i sträck och näsan började rinna. Och visst kände jag av det i andningen också, jag lät som en älg i brunst. Vilket är sjuttons synd, eftersom benen kändes så lätta och knäna gnällde inte alls under passet.

En annan sak som jag lade märke till var att Garminen ansåg att min puls låg på 240 som högst... hmm, nej? Har nån annan haft Garminen att visa kreisiga siffror?
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
jee! min förra garmins pulsband visade helt crazyheter. först ibland och sen mera ofta. Jag mailade dem och fick ett nytt. Jag får ibland "tjockt slem" av att springa fort. Dvs om jag andas genom munnen/ lite flåsigt kan salivet bli tjockt eller mycket. kan det bero på det?
fua24.06.14 kl. 22:01
Mmh, det kan ju hända det med. Men nysningarna tror jag har med pollen att göra. Kanske är jag klokare nästa år, eftersom jag nu har bestämt mig att börja äta Heinix typ i februari senast.
08.07.14 12:34
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: