.

11.06.2014 kl. 13:48
Jag skrev nån gång länge sen om att min blogg är lite sådär semihemlig för mitt 'riktiga' liv. En orsak i tiden var min dåtida arbetsplats, men sen har jag ju bytt till annat. Men ändå, på nåt sätt har jag ändå inte velat berätta om bloggen för folk. Jag vet inte egentligen varför, men det kan ha att göra med att då knappt ingen av mina nära och kära bloggar, känner jag mig på nåt sätt 'naken' här - vill inte tänka på att typ femton bekanta sitter och läser mina tankar utan att kommentera nåt. Visst kan det ju hända att nån redan gör så, men ändå.

Hur som helst. Jag har alltid försökt att hålla bloggen som verkligen min egen - jag lägger (naturligtvis) inte ut bilder på kompisar eller släktingar då de inte vet det (hubbyn och barnet vet, så dom räknas inte), och försöker skriva väldigt lite om folk som inte läser här. Men det är ju lite det som är problemet. Ibland har jag lust att berätta mer om mitt liv, vem jag träffat och vad jag gjort, men då är det att gå över gränsen, känns det som. Jag är helt enkelt en dålig bloggare. Har inget att komma med. Eller har nog, men det är till en del sånt som jag nog inte vill skriva ut på nätet över huvudtaget. 

Blah blah. Kanske jag återkommer när jag har nåt att berätta. Eller så kan ni ju föreslå vad jag ska skriva om. Bröllopsjuttun händer ju hela tiden i bakgrunden (TJ 6,5 veckor, huiiiij!), men sen blir jag alltid lite nnäääh, e de nu sen intressant.

Så får se vad som händer här. Men på Instagram finns jag iaf.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
hit me med bröllis, egna tankar, ditt & datt! DU är intressant! Och det där sista lät inte alls klyschigt, nono. Men jag förstår så bra! Jag har ingen hemlig blogg men känner ändå sån spärr att dela mina skriverier på tex fb, så har alla "dela" knappar gömda. Och det är knasigt svårt att skriva om andra, jag gör det hemskt sällan. På grund av dej håller jag en cykelhjälmsstatistik varje morgon, separat för Annegatan och Bulevarden. Måste blogga om det nångång :)
Pia11.06.14 kl. 18:28
Tack för dina fina ord! När jag läste igenom mitt inlägg så slog det mig att jag nog har en lite förvrängd tanke om hurdan min blogg borde vara - som om varje inlägg borde vara en djup analyserande reflektion av livet, typ. Men det behöver det ju inte. Ska börja rafsa ner små daijuga inlägg lite oftare. ;)
12.06.14 10:14
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: