Lycka i kaos

05.05.2014 kl. 09:33
Jag är sååå stolt.
Under ett år före flytten levde vi mer eller mindre i ett kaos i det gamla hemmet. Vi städade naturligtvis (SOM vi städade i sex månader, särskilt varje söndag pre-visning), men allt som fanns i skåpen var huller om buller. Orkade liksom inte bry mig om en målfärgspyts hengailee tillsammans med sytillbehör och väskor och flip-flops. Allt in bara, och det som inte ryms, det stuvas i IKEA-kassar i källaren (eller bilen). Ljuvligt. Men jag ba tänkte, "det här är inte vårt hem länge till, ingen idé att ordna upp allt".

Okej, nu när vi flyttade så bet det här ju sig i reven big time. Fick inte bara plocka upp saker ur lådor och säckar utan också fundera om vad som hör ihop med vad. Hela veckoslutet har jag lagt in saker i skåp, tagit ut saker ur skåp, omplacerat, bytt om korgar, flyttat grejer från en hylla till en annan. Grubblat. Tagit en öl klockan ett på natten emedan jag stirrat på halvtomma hyllor i ett skåp och funderat.

Insikt igen: det går låååångsamt att ordna alla saker helt på nytt. Men attan också att det känns härligt att VETA var allt finns. Aaaaaahhhhh.

(Okej, lite har jag ännu kvar. Men ändå.)
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Ro hit med den energin! Lyckans dej! Jag är så djupt i kaosträsket och finner ingen inspiration
Pia05.05.14 kl. 10:23
Nöuuu, min mojo är också försvunnen idag, kom hem från jobbet och dog på soffan. Hoppas mojon skickades till dig!?
Östermyran05.05.14 kl. 20:36
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: