Insikt från igår kväll

30.04.2014 kl. 10:20
För. Mycket. Kläder. Det har jag. Vågar knappt öppna en enda sopsäck till, för risken är stor att säcken innehåller - tada - mina kläder som ropar i kör, "Jamen vi ska också rymmas in i skåpet!"
 
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag träffades av panik åt andra hållet, när jag skulle fylla mitt klädskåp fanns det ingenting att sätta i. Antingen har jag tappat kläder i flytten, eller så har jag inga. I förra hemmet hade jag ett väldigt litet klädskåp så det märktes inte, men nu har jag 75cm skåp med 8 hyllor, och två av hyllorna är ännu tomma! Resten gapar också luftigt. Träningskläder har jag till lust och leda, men resten är det faktiskt lite skralt med. sen när jag gör min break (yeah right) så skall jag ta min första royalty-check och inte gå ut ut Cos innan den är slut.
fua01.05.14 kl. 08:04
Min största panik var väl att inse, att jag är tvungen att få intråttat alla sommarkläderna i skåpet. Jag visste att gamla kämppäns ofunktionella men dugliga klädgarderob hade mera plats än vi har nu, eftersom man fick lådor på golvet etc, men att skillnaden verkligen var så stor... uff. Men nu är det fixat, med hjälp av lite harvennus...
05.05.14 09:20
Hittade två ouppackade flyttlådor med kläder... so much for tomma hyllor... Men jag tänker ändå go loco i Cos ;)
fua13.05.14 kl. 22:18
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: