Inredningsiver

05.04.2014 kl. 18:43
Jag är sååå inspad att inreda. Vilket i sig inte är så konstigt, då vi är två fuktmätningar ifrån flytten. OM OM OM nu allt går som det ska, får vi nycklarna före påsken, jessss! Men argh så det är så svåååårt att vänta på det gröna ljuset! Samtidigt funderar jag frenetiskt över hur vi ska inreda det nya hemmet. Det är byggt 2007, så nån sån där old school-fiilis finns där ju inte. Men jag vill inte att det ska bli tråkigt. Dessvärre kommer vi att ha ungerfär noll euro att satsa på inredningen i detta skede. Hade så önskat att vi kunde köpa en ny soffa, men tyvärr ser det nog lite överutopistiskt ut. Tänkte köpa ett nytt överkast från ellos (som har de enda fiffiga överkasten för icke-IKEA-soffor), men dom har blivit helt svindyra. Suck!
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Vi har nästan inte köpt något nytt, men nog en hel massa gammalt har flyttat in. Jag har klätt om en ful gammal soffa med linnetyg från ikea (7.99/m), klätt om en 50-tals fåtölj, måla ett matbord, målat en lundiahylla, hittat två bockar och en skiva på vinden som blev skrivbord... Med en matta, några lampor och ett par nya kuddar kommer man långt. Sen målar man ett par tavlor, hittar lite trasmattor och voilá! Ännu ekar här ganska kraftigt, men jag jobbar på det :)
fua05.04.14 kl. 20:43
Vi (jag) kommer nog att försöka fixa nåt snärtigt i mattväg, vi har nämligen två just nu som har fått en och annan kattspytifläck för mycket. Jag har faktiskt en idé gällande trasmattor, men jag måste fungera ut nåt som är kattvänligt = går inte sönder av kattskrap, rullar inte ihop sig av ett rally runt soffbordet. Soffbordet, ja... Vi har Ikeas typ billigaste lack-variant just nu, inte så snyggt. Men det torde inte bli ett problem att hitta ett nytt för rimligt pris, kirppare ftw! Matbordet från ikea har jag haft sen jag var tjugo, målar säkert ett nytt lager färg på bordet igen när vi flyttar. Gillar faktiskt bordet jättemycket, men problemet är att vi skulle nog behöva ett för sex pers, för visst blir det tajt när vi har besök när det vi har är för fyra.
05.04.14 23:01
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: