Sånt man minns först sen när det är för sent...

19.03.2014 kl. 11:18

...som att under vintern gå på allergitest för hösnuva/pollenallergi. Det kan man ju inte göra då säsongen är på, så att säga.

Nu kan ni säkert gissa er till vem som mindes det ogjorda allergitestet nu när hen redan har svullna ögon och nyser stup i kvarten. Bra jobbat.

(Och jo, man får Heinix från apoteket utan recept, men det sku ju vara sååå mycket billigare med Kela-avdrag. Stupid stupid stupid.)

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Hmm, jag har nog aldrig gått på allergitest och får KELA-avdrag för mina mediciner (piller, nässpray & ögondroppar). Tror en läkare konstaterade när jag gick i femman typ att jag har pollenallergi på basen av mina symptom och vilken tid om året. Sem har jag bara förnyat recepten och fått dem lite modifierade av en hudläkare vid nåt skede (piller man inte blir SÅ trött av).
Catten 19.03.14 kl. 14:33
Whaaat, jag har blivit lurad! ...Eller nåt. Var hos arbetsläkaren nån gång förra våren, och där sa dom att testerna ska tas på vintern för att man ska få 'domen'. Jag orkade inte börja joma sen nåt mer. Men kanske jag borde ha gjort det? Eller kanske ett läkarbesök hos den nuvarande arbetsläkaren skulle ge annorlunda resultat..? Ska ringa och fråga.
19.03.14 15:06
Int tror jag heller att jag varit på test för att få recept och kela avdrag....?
fua19.03.14 kl. 17:09
Okej, jag har helt tydligt blivit lurad. Eller så är det nån praxis-relaterad grej. Eller Seinäjoki-relaterad, kanske? Herr V var nämligen också på test förrän han fick receptet.
20.03.14 09:23
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: