Håret

13.03.2014 kl. 14:44

Mitt hår är helt hårrår. Get it? Hår-rår. tihi tihi.

Jag har nu kommit in i min sedvanliga vårhårangst (okej, nu slutar jag rimma). Jag vet t.o.m. vad jag vill ha. Lily Allen, den underbara kvinnan (som kommer till Ruisrock och som jag mååååste se) har en perfekt kalufs. Men jag har två problem. För det första så är jag inte säker på en hurdan pannlugg jag vill ha: rak och kort som Lilys, eller sen med swisch åt sidan med eventuellt nån tuff färgnyans.


(Bilder lånade från öööh dailymail och hawtcelebs.)

För det andra så har jag ingen luottofrissa. Så störande! Jag vågar således inte klippa mig nånstans, eftersom att slänga hundrafemti juuro på nåt man inte diggar till 100% är inte en option. Argh.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Såå snyggt! Tycker att den med swish skulle passa dig jätte bra (iofs den kortare också), och den går lätt att klippa kortare om den är för svår att styla. Och Nora på Naps på hörnet av Roban är fenomenal med pannluggar. Du bara måste komma hit alltså.
fua13.03.14 kl. 18:42
Ååå vad jag saknar Naps! Där har jag alltid fått vad jag vill ha. Kommer de facto till stan nu på veckoslutet, men jag har en liten kutina om att det knappast finns tider för imorgon där...
14.03.14 09:37
Hårvårsangst! Det lider jag också av varje vår. Jag vet inte hur många gånger jag har stått med saxen i handen de senaste veckorna. Som tur har jag kunnat hålla mig hittills. (saxen är en kökssax och jag kan inte klippa!). Jag röstar på samma som fua, mycket lättare att klippa ännu kortare sedan istället för att göra det direkt :)
Heidi14.03.14 kl. 09:54
Saxen, ja... jag har också många gånger stått med saxen i hand, och brukar oftast klippa också förr eller senare. Har inte varit hos frissan i snart, hmm, två år?
18.03.14 14:50
Men ring och kolla vetja! Vitsi så synd att jag missar dig, du måste höra av dig nästa gång du kommer!
fua14.03.14 kl. 18:50
Tidtableerna gav inte vika för frissabesök, men kanske nästa gång..? Och då vore det roligt att träffas! Hoppas!
18.03.14 14:51
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: