Masterchef Östermyra

06.03.2014 kl. 18:01

Den här veckan har varit mer eller mindre hektisk, med långa arbetsskift för hubbyn. Jag har agerat dagisansvarig, kvällsansvarig och middagsansvarig (och bakningsansvarig). Nerverna är tyvärr ännu på spänn och jag har några gånger haft lust att sätta mig i ett hörn och gråta (och röka en cigg, ja fan det skulle ha suttit bra), men som Pink sjunger, but just because it hurts doesn't mean you're gonna die, you've gotta get up and try and try and try.

Så jag har fokuserat på matlagning och bakning den här veckan. Jag diggar Masterchef Australia (och endast Australia), och för att piffa upp våra tråååååkiga middagsrätter har jag gjort lite masterchefregler åt mig. Jag rekommenderar det varmt! Idag gjorde jag "mystery box challenge" och tog fram olika ingredienser sådär på måfå. Det blev brysselkål, zucchini, pesto, knackkorvar och kronärtskocka på burk. Mål: fixa middag på 30 minuter.

Ta - dah!
Jag huijade lite och tog riven ost ur kylskåpet efteråt. Men asså gott var det! Gjorde dessutom en 'extra' rätt, Lily fick spagetti och knackisar med färska grönsaker istället.

Nu ska det blir Masterchef dessert challenge. Jag och Lily ska snabbt rafsa ihop nåt gott av mascarpone. Hmm, jättesvårt...

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: