Hästflickor

28.02.2014 kl. 12:09
Som jag nån gång tidigare nämnt finns (=bor) det en massa tonårsflickor på vårt stall. Ni vet, flickor som står i klunga och rider i klunga och fnittrar och viskar och svarar inte när man pratar med dem. Ibland blir jag verkligen irriterad på dem. Jag har svårt för folk som inte svarar när man pratar med dem, oavsett ålder.

Men så råkade jag se facebookprofilen av en av flickorna. Och det slog mig, dom är ju bara så små flickor än. Dom (tydligen) ääälskar Justin Bieber, dom ääälskar vissa av hästarna (femtusen hjärtan här) och har foto efter foto efter foto på sin favorithäst. Och, när favvohästen har blivit såld - då gråts det. Med tusen gråtande emoticons.

Jag undrar - kommer det att bli lättare att förstå tonårsflickor sen när man själv har en dotter i den åldern?
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag har funderat samma! hoppas..
Pia28.02.14 kl. 14:12
Samtidigt funderar jag, har jag verkligen varit sån dän själv nån gång? Jag minns inte alls att det var så fnittrigt då jag var tretton-fjorton. Eller så vill jag inte minnas.
28.02.14 15:21
Vi var nog jättelöjliga. Jag har gråtit floder när min favorithäst dog, fnissat i klunga och kanske inte vågat svara när någon vuxen frågat något. Jag tycker redan att dagens sexåringar visar tydliga pissistecken, med den skillnaden att dom fortfarande är lätta att krama. Huu jag fasar för tonåren. Mådde själv stundvis så innerligt dåligt i minn lilla tonårsangstiga kropp att jag får gåshud av bara tanken.
fua28.02.14 kl. 18:13
Synd att jag aldrig skrev dagbok som teini, vore så intressant (skrämmande) att läsa nu. Jag hade inga kroppsnåjor förrän typ gymnasiet, men gud vad jag var osäker ändå.
03.03.14 11:54
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: