Citronkladdkaka is all you need.

12.02.2014 kl. 00:09
Åhhh. Vet ni känslan, när man semiplötsligt blir alldeles vanvettigt irriterad på allt? I stil med värsta humörsvängningen under graviditeten.

Idag blev en sån dag. Små irriterande grejer började hopa sig, och väl vid femsnåret var jag redan i värsta sparka stenar-fiilisen. Var ändå snäll hemma med mina bästaste, tänkte att jag kan prata strunt med V sen när fröken har lagt sig. Liksom vad som helst för höpöhöpö för att bli av med irritationen och glömma struntsakerna. Men så var herrn så trött att han gick och lade sig vid halv nio. Halv nio! Åhhh. Det i kombination med tiltande nätförbindelse samtidigt som läppären bestämmer sig för att uppdatera allt uppdaterbart på en gång, då - då - behöver man citronkladdkaka.

Som det syns åt jag nästan hälften. Det hjälpte mot humöret.


Observera reklam för Ikeas biffkniv (väldigt bra btw), som var det närmaste vassa jag kunde hitta för att skära kladdet. Lite väl kladdig var bottnen på kakan, men det positiva är att jag nu vet ungefär hur den nya ugnen gräddar.

Tack och gonatt, kram sockermonstret

P.S. Receptet för kladdkakan är från Pickipicki, länk till bloggen finns här till höger.

P.P.S. Kladdkakan ska ha florsocker på, men hinner man med sånt när man är sur och butter och inåtvänd? Svar: Nej.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Thank heavens för citronkladkakan (skrev först sockerkakan, hehheh).
wonderland12.02.14 kl. 08:54
Jag tror att det mest passande namnet skulle nog vara citronsockerkladdkaka...
12.02.14 12:55
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: