Dagens high and low

11.02.2014 kl. 08:54
Veckans hittills high: gårdagens ridlektion (dubbeltimme). Hur löjligt lycklig jag blir av att lyckas på hästrygg! Det var hinder som gällde. Det var nog inga svindlande höjder vi skulle över, men ändå. Och vet ni, hinder är min grej, helt tydligt. Jag vågar pressa på och är mycket bättre fokuserad då. Har liksom flow på. Och visst värmer det hjärtat när man dessutom får positiv feedback. "No nyt menee tosihyvin!" säger vår rätt så kritiskt lagda (men trevliga) lärare, och jag strålar som en sol. Är det såhär som man kände sig som liten tös när man lyckades bra med nåt? Jag tror det. För jag känner mig som en lycklig liten flicka.

Veckans low blir lite mer vagt, men jag måste bara få skriva ut att ibland, ibland blir jag bara så häpen över vuxna människors fräckhet, både när det gäller bekanta och obekanta. Har nästan lust att vara lite fräck tillbaks, men fösöker hålla mig själv ovanför sånt. Men ibland önskar jag att jag fick visa mittfingret åt folk, direkt i ansiktet.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jee för bra ridlektion! Buu för fräcka människor. Och man får stå på sig och säga ifrån då någon är fräck, men det är ju så mycket lättare sagt än gjort.
fua11.02.14 kl. 11:07
Jag skulle väldigt gärna säga ifrån just nu, men ack och ve när fräckheten har kommit fram lite sådär indirekt. Vilket i sig är fräckhet till högsta graden. Kan säga att i två fall som just nu är aktuella så skulle jag ha sagt ifrån ifall personerna i fråga skulle ha pratat direkt med mig. Pärkkele.
11.02.14 12:10
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: