Declutter

02.02.2014 kl. 18:14

Ligger på soffan under filten och mobilbloggar. Hatar att mobila, men har feber och orkar inte öppna datorn. 

Nåväl. Fick idag aha-upplevelse: nu ska här slängas grejer. Och jag menar slängas. Inte kirppisbord, inte hmm, vem ska jag ge den här åt. Nej, nu ska det ut. Okej, svärmor får peta igenom högen (hon är the kirppismaster), men resten sticker.  Nu e de ju sen bara att göra..

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Alltså funkkar mobilbloggandet för nån på ratata? Blir totalt tokig! Plötsligt funkar inte textfältet, sen kan jag bara radera i texten, och att ändra på texten efter publicering är helt omöjligt. Grr, blir aggressiv av det.
Östermyran02.02.14 kl. 18:35
Nä. Mobilblogga är helt från reven. ursäkta.

Ibland måste man bara slänga. Blir man för länge och fundera hitåt och ditåt så blir det aldrig till någå. Synd men sant.
fua02.02.14 kl. 21:05
Okej bra, så jag är inte den enda som skippar mobilhelvetet. Om att slänga saker: p.g.a. bostadsvisningar har jag haft några lådor 'stuff' i bilen i några månader nu. Vad har jag saknat av dom grejerna? En bok. En. Så har verkligen vaknat till att man klarar sig utan en massa 'kanske jag använder den här ännu' -grejer.
03.02.14 14:15
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: