Då man borde städa...

12.01.2014 kl. 14:13
...är det så mycket lättare att sitta vid datorn och dricka kaffe. Upp, kvinna!

P.S. Varning, bloggen kan bli lite bröllopsig i framtiden. Det är så fiilis att planera och, ja, fiilistellä.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Härligt! Njut av allt planerade! Själv har jag lite morkkis över att jag så avskydde att planera bröllopet, då jag hade så sjukt mycket annat att göra samtidigt, att det istället för något roligt blev ett angstigt mörkt hål. Tur att äktenskapet ändå blev lyckat :) och kanske jag kan göra om det till vår tio års dag, den kommer fortare än man tror...
fua12.01.14 kl. 17:12
Jag - vi - kommer ett ha ett ganska stressigt år, ifall allt går enligt planer. Därför har jag tänkt att jag försöker njuta av planeringen nu, när jag ännu kan njuta av det. Får se hur jag känner mig när sommarn närmar sig... Det roligaste med planerandet är egentligen att jag faktiskt får planera i ro. Ingen säger åt mig att såhär borde ett bröllop se ut. Jätteskönt, särskilt när vårt bröllop är lite utanför lådan så att säga. Kliché, men vi vill ju att festen ska vara som vi vill att den ska vara. Och just nu ser den ut att bli just sån; ganska relaxed, absolut inte planerat in i minsta detalj. Eller planerar gör jag ju, men vi kommer inte att gömma stolar under konstiga huppun eller matcha precis allt eller kräva att eventuella brudnäbbar klär sig lika.
15.01.14 14:38
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: