Ja hon lever ju

17.12.2013 kl. 09:45
Hej!

Jag har saknat bloggen. Och att läsa bloggar. Och kommentera. Men hösten kom och slog mig med en våt disktrasa i ansiktet. Och en massa grejer. Roliga, spännande grejer för det mesta, men lite väl mycket av allt.

Så kom den här så kallade vintern och sög ut musten ur mig. Nu funderar jag att i år är det kanske äntligen dags att ta telefonen i hand och ringa upp läkaren. För den här kamosdvalan, jag orkar inte! Jag orkar inte med att inte orka. Särskilt om det här håller i sig till april. Som förra året. Och året därinnan. Och så vidare. (Hur vårdas förresten kamosdepression/trötthet? Ska man sitta framför en kirkasvalolampa hela dagen? Har förresten väckarklocka med sån lampa, men den hjälper nog inte ett dugg.)

Jag drömmer om att få en stydi vitaminspruta som - ta-dah! - skulle ge tillbaks energin. Lite väl optimistiskt?

Jahas, ett mysigt inlägg att avsluta pausen med, visst? Men don't worry - jag är faktiskt helt lycklig och glad och så. Orkar bara inte glädja mig så mycket. Låter det weird?
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Roligt att du lever. En spruta med vitaminer som suddar ut vintermörkret skulle sitta bra här också. Undrar varför inget läkemedelsbolag kommer på en sådan, den skule gå åt i det här landet.

Jag förstår hur du menar med det sita, tror jag. Allting är bra liksom men det där lilla extra fattas.
Åsa17.12.13 kl. 15:48
Åsa, jepulis. Man är glad och lycklig 'på papper' liksom, men sen orkar man int lyfta upp händerna och ropa whoop whoop! Och det borde man ju orka göra. För det är kul. 19.12.13 15:12
19.12.13 15:13
Inte alls weird. För mej har det varit liknande (vågar inte skriva lika), speciellt nu då kidsen blivit äldre blir frågorna om ens egen identitet plötsligt starkare; vad vill jag, hur, var, när.. Jag är innerligt glad om du kommer tillbaka! Man behöver verkligen inte skriva mysigt och underbart, det är ärlighet som räknas. Kram!
Pia17.12.13 kl. 17:50
Kram på dig och tack! Det där om identitet och vad man vill ska jag nog tackla i ett inlägg snart lite mer.
19.12.13 15:13
Hej Kompis, kul att du är tillbaka! Jag har ingen aning hur man botar det, 1 månad vintersemester i mexico (right) ? Hörde om något så sjukt som ljus-öronpluggar som skall mata solljus rakt in i hjärnan. Jag tycker du skall ringa doktorn och fråga, för det kan bra finnas hjälp att få. Tänker själv försöka få hjälp för min fantastiska PMS, för en vecka i månaden vill inte ens jag bo ihop med mig. Det har bara tagit mig 15 år att inse...
fua18.12.13 kl. 20:37
Dom där öronpluggarna lär vara litet av en major hoax, tyvärr... Iaf om man ska lita på orden av bekanta läkare. Så jävla synd, för jag hade redan tänkt köpa såna!
19.12.13 15:14
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: