Livet är så gott

05.07.2013 kl. 18:38
Bloggpausen blev lite längre än jag tänkte mig, oops.

Som sagt var vi i Spanien (San Pedro de Alcantara, brevid Marbella) i två veckor. Det var underbart, San Pedro är perfekt för familjesemester. Mycket lugnt, jätterent och safe - jag hade inte en enda gång den där känslan att nån kan sticka iväg med pengar, telefon eller barn. Massor av lekplatser, massor av glass och strandhäng. Det var total avslappning i två veckor!

Terrassvy mot bergen


Glass. Varje dag.


Boardwalken. Perfekt att springa på. Både stora och små tyckte det.


Stranden. Aaahh.Lycklig semesterfirareEfter semestern bar det direkt av till arbetet igen. Inte så lyckligt, det. Massor av jobb och dåliga nyheter, som jag inte ids gå in på här. Känslan var då verkligen inte på topp. Är det nu sen stressen eller vad, men mitt hår började falla av (på riktigt!) och nätterna var sömnlösa.

Men men. Idag började min semester, part deux. Och vet ni, just nu ler livet. Jättebrett. Igen är jag tvungen att vara lite mysterisk, men om man nu säger så att jag tror att jag inte behöver vara sömnlös på samma sätt efter den här semestern. Just nu, just idag, är jag helt kär i mitt liv.
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Får så bra fiilis av ordet jättebrett och inlägget överlag. Jättebrett! Tvi för allt håravfall och det som orsakade det, men hurra för part deux!
Pia05.07.13 kl. 22:19
:) Tack förresten för LasseMaja-tipset, boken var en hit!
05.07.13 23:57
Håller med Pia, ler jättebrett! Det är så bra att du är kär i ditt liv <3 du inser förstås att jag är sjukt nyfiken
fua06.07.13 kl. 14:36
Fua ;) Jag ska uppdatera dig så snabbt jag vet lite mera ;) *smirk smirk*
Östermyran06.07.13 kl. 23:13
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: