Medalj och allt vad det heter - och en shake.

29.05.2013 kl. 23:40
I did it, yeeeeaaah! Drog mig till punttis alltså. Triceps (+ axlar), rumpa och mage fick känna min vrede idag. Jag belönar mig som bäst med en proteinshake, min första (av pulver, då) faktiskt. Överraskande okej.

Jag är helt tydligt taggad på punttis just nu, får alltid helt sjuk fiilis och vill genast träna typ alla muskler i kroppen. Hemligt lite avis på dom där på pullukka-programmet i TV som får träna sex timmar i dagen i två veckors tid. Kontorsjobb suuuuger!


Edit: Herreguuud vad tråkig min blogg ser ut, bara text. Ska försöka lägga upp lite mer bilder.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Jag skall också försöka inspirera mig på lite punttis nu. Såg mig i spegeln i provhytten och insåg att orsaken till att jag springer så långsamt är att jag inte har en enda muskel på kroppen. Nu skall det ändras på!
fua30.05.13 kl. 09:06
Nåh nåh, inte överdriva där, fröken! :) (Ska jag säga. Jag blir frustrerad på att mina muskler är indolda i ett vackert lager mjuk, hmm, hy.)
30.05.13 22:56
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: