Fem frågor & svar

14.05.2013 kl. 11:57

Jag snodde de här kluriga frågorna av Pia. Min snorfyllda hjärna funkar inte med att skriva nåt djupt och meningsfullt just nu, så here goes:

1) om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle det vara?
Nothern Exposure (Villi Pohjola). Fiilis. Natur. Galna typer. Fula vinterkläder. What not to love?

2) använder du ordet "hen"? om ja, när och hur?
Nä. Eller tja, kanske jag har använt det typ två gånger om nåns bebis i magen. Jag ställer mig neutralt till ordet, behövs det nån gång kan jag nog använda det. Men allmänt sett är jag nog väldigt utanför den hetsade hen-diskussionen.

3) om du var en ståtligt träd, var skulle du villa stå då?
I observatorieparken, på en plats där en massa snatisar skulle kunna klättra upp på mig och kolla in Sverigebåtarna och nyårsraketerna och annat siisti.

4) finns det en fråga du inte vill svara på? alltså inte en av mina, utan helt allmänt, vad svarar du inte på?
Jag funderar och funderar, men nä, kommer inte på nåt. Har inte problem med att berätta lön eller bostadspris, födelseår eller vikt. Mitt svar beror mera på den som frågar än på frågan i sig.

5) favoritpryl?
Datorn? Den använder jag väl mest. Och kaffekokaren.

Japp. Nu lunch. Om nån vill ha frågor av mig så är det bara att säga hep så levererar jag.
 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Vi kan ju börja ett (roligt) kedjebrev i form av bloggfrågor. Kasta du fem nya åt mej, hepp! Måste tillägga roligt till kedjebrev, finns knappt nåt jag annars hatar mera. Kan direkt bekänna att jag dödat massor med kedjebrev back in the days, och tänk - jag lever ännu. Men det här kunde vara mycket frivilligt och det händer bara roliga saker åt den som avslutar det.
Pia14.05.13 kl. 19:03
Jahas, här kommer. Andra får också haka på om de vill. 1. Vilken sport eller hobby skulle du villa pröva dig på (som du aldrig prövat)? 2. Favoritglass? 3. Hurdant är ditt drömhem, och var skulle det befinna sig? 4. Vad är din matlagningsbravur? 5. En erfarenhet i livet som har betytt mycket för dig? Huu, det var svårt!
Östermyran15.05.13 kl. 21:37
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: