Tjuriga mamman blev bortskämda mamman

11.05.2013 kl. 15:11
Idag har jag varit sur och tjurig, ja allt har varit störande på nåt sätt. Bättre blev det ju inte precis av att nån gök hade demoliserat sidospegeln på min Astra. Alltså sjutton så jävla onödigt!

Hursomhelst. Idag har Intersport 20 procent rea på alla kläder och skor, även de som redan är till nedsatt pris. Jag tänkte försöka hitta ett par träningstights, och gubben behövde ett par innebandyskor. Så dit for vi hela familjen. Väl där märkte jag att de hade ett otroligt bra utbud på träningslinnen (största delen på 40 % rea dessutom, yay!), och plötsligt stod jag där med x antalet linnen och 5 par tights att prova. Jag tänkte att jag kan köpa ett (1) linne och ett (1) par tights, så där som morsdagsgåva åt mig själv.

Men voj I-landsproblem sen! Jag hittade TVÅ par tights som kändes supersköna, och TRE linnen som satt precis perfekt. Argh! Gubben var ju dessutom ingenstans att finna, så jag kunde inte be honom att hjälpa mig i valen och kvalen. Efter en evighet av angst  i sovituskoppin tänkte jag (tjurigt) att skit i det, jag lägger tillbaks hela bunten så behöver jag inte välja.

Men vet ni; min snälla gubbe sa att kukku heller, han köper dom jag vill ha. Dom alla. Som morsdagspresent åt mig.

Sen kände sig sura och grininga mamman ganska nolo, och lite bortskämd. Men mest av allt glad! Mina fynd, varsågoda:


Två linnen från Nike (ett med insydd BH), ett från Puma (insydd BH) + ett par vadlånga tights från Li-ning (Luhtas märke väl?) och ett par lite kortare från Pro Touch (Intersports eget halpismärke).

Jag provade nog flera tightsmodeller av dyrare märken som Nike och Craft, men tydligen så är jag gjord för de lite billigare märkena, vars storlekar passar mig bäst.
(Dock kostade båda tightsen 40 ege ovh, och för mig är redan det helt tillräckligt dyrt...)

Så, nu behöver jag endast välja vilket set jag sätter på först. Hurra!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: