Skittorsdag

25.04.2013 kl. 22:16

Jag tror att jag ger upp med ridningen. Känner mig så överlopps på lektionen nuförtiden, särskilt då min grupp har förvandlats till nån slags inkörning av nya hästar - ja, inte för min del, men för dom andra, skitduktiga ryttarna som "flyttat in" på vår lektion - samtidigt som min favvolärare tydligen inte drar vår grupp mer.
Jag kan inte rida bra, men si det gör ju ingenting, jag kan ju bara lunka på och göra lite ditåt, och läraren koncentrerar sig på dom som kan och lär dom att bli ännu bättre istället. Och alla känner alla, alla rider tusen gånger i veckan, utom jag. Vittu så roligt.  

In case ni missade, jo jag tycker helt sjukt synd om mig själv. Särskilt då jag är i karkkilakko.

Kommentarer (7)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
åh, jag bara hatar den känslan! Men sanningen är att du lär dig mera i en "för bra" grupp än i en för dålig. Och alla dagar kommer inte att kännas så. Men jag så känner din frustration!
fua26.04.13 kl. 09:34
I know. Visst lär jag ju mig alltid lite, men igår var nog bara sååå ruttet. Dessutom var vi jättemånga, så det var svårt att koncentrera sig när man fick väja för dom andra hela tiden. Jag tror jag ska försöka få inprickat en privatlektion med min favvolärare, med rubriken "Kohotetaan Sylvan itsetuntoa -tunti".
Östermyran26.04.13 kl. 10:51
Min fru är superbra lärare! Men hon kanske inte orkar resa ända dit... Hon är både pedagogisk och har tålamod. Dessutom inbillar jag mig att hon förstår mig när jag vill gallopera fort istället för att bara ha hästen i skritt.
Jolle (papi)27.04.13 kl. 20:35
Men punchlinen alltså. Efter en paus är jag alltid bättre!
Jolle (papi)27.04.13 kl. 20:36
Haha, tack Jolle! Du kan ju ändå försöka övertala din fru, jag har på känn att vi skulle komma bra överens ;)
Östermyran28.04.13 kl. 01:03
Men hjälp! Här vänder man ryggen för nån dag och så är mannen här och säger så fint så fint att jag bölar. Skulle ju vara urkul att rida ihop, det tror jag också! Men jag tror du är på lite högre nivå än mina lärarkunskaper räcker, vi kunde vara rid-buddies istället. Som Fua skrev så ska du inte ge upp. Itsetunnon-kohotus-tunti låter som en utmärkt plan!
Pia29.04.13 kl. 22:04
Pia, jag tror nog dina lärartalanger skulle räcka mer än väl. :) (Itsetunnonkohotus-lektionen ska nog bli av, tänkte be läraren att filma mitt skumpande lite så att jag själv ser vad jag håller på med på hästryggen. Men den videon kommer nog inte att publiceras här, tror jag.)
Östermyran30.04.13 kl. 10:15
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: