Plask!

17.04.2013 kl. 21:01

Eftersom jag ännu också har hosta, har jag avhållit mig från pumpen och spring. Men idag började jag vara så fäääärdig att ligga på soffan och tycka synd om mig, att jag beslöt mig för att fara och simma. ENSAM, för första gången på, hmm, två år? Nå, hur som helst, alltså hur ljuvligt är det inte att simma? Älskar det, särskilt då det känns lätt egentligen alltid, till skillnad från löpning eller ridning. En bra känsla det där med ett 'lyckat' pass.

En kilsa blev det idag, och sen - bastu, ahhh! Och ångbastu, dubbel-ahhh! Där satt jag och såg högst antagligen födande ut då jag försökte andas så djupt in genom munnen som möjligt (hostan, ni vet). Jag inbillar mig att det känns lite lättare att andas nu. 

Hädan efter ska jag nog försöka klämma in simning minst två gånger i veckan. Ja.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Jag är lite ambivalent då det kommer till simning. Det känns, som du sade, alltid lätt, men man blir underligt matt och sjukt hungrig efteråt, så jag äter en halv häst och får grym morkkis eftersom "jag ju inte gjort något" då man aldrig kände att det var tungt. Jag inser att det säger mycket mera om mig än om simning... Men duktiga du som tog en hel kilometer!
fua17.04.13 kl. 22:06
Jo man blir ju helt sjukt hungrig efteråt, jag åt en halv häst i grötmängd just. Men det är ju gröt, så det räknas inte, visst..?
Östermyran17.04.13 kl. 22:10
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: