Sunday, boring Sunday

13.01.2013 kl. 09:48
Uaaah, jag hatar söndagar. Inte för att jag maindar att ha ledigt. Men det är så ATTANS trååååkigt.

Sambon har nuförtiden nästan alltid antingen dagsskift (7-19) på söndag eller så nattskift lö-sö, varpå han sover hela söndagen.

Det blir ganska många söndagar på tumis med Lily, och även om vi har kul och  försöker hitta på kul saker tillsammans, så blir jag tokig på att inte ha vuxensällskap.

Och så är ju mitt sällskap en femåring, vilket ibland tär lite på nerverna. "Mamma mamma vad ska vi gö idag de e så tråååååkit nej jag vill inte ut ja vill leka nej jag vill int spela spel mamma du får int dricka kaffe nu nej kom o lek me mig NU och NU vill jag ut men jag vill int ha dom där skorna på jag vill sätta lenkkare mamma kan vi leka dagis sen när vi kommer in mamma jag vill absolut inte äta" etc etc.

Försök nu sen klara dig en kväll utan choko efter det.
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Du är nog värd chokon efter en hel dag ensam med henne! (wonder why jag aldrig magrar?! ;) Men det där måst väl betyda att han är helt ledig nån gång mitt i veckan, eller hur går det till? Då ska du få egen tid med allt det innebär!!
Heidi13.01.13 kl. 10:17
I hear ya. Efter 3 veckor jul"lov" då största delen varit jag hemma med barnena har det nog kännats lockande att få tillbaka vardagsrutinerna. Inte att jag inte skulle älska att vara ledig och hengaile med kidsen, men det blir ju nog ofta lite "aaaaaargh-vad-skall-jag-nu-hitta-på-för-att-inte-alla-skall-upplösas-i-skrikande-små-pölar"-meininki. Vi går ofta på djurmuséet om vi säger så. hittade den här och tänkte genast på dig http://4.bp.blogspot.com/--_PiJEL9sgQ/T9-kVQwEeMI/AAAAAAAAAQo/6eZHrDn6D7Q/s1600/Ketjureaktio4.jpg
fua13.01.13 kl. 20:45
Fua: bilden, HAHAHA :D Ibland sku man behöva en låda för katterna och en för barnet, så sku man stuffa dit dom för en dag - OCH få dom att hållas där... Nå nej, vi hade riktigt roligt igen mend Lily, for till pulkabacken och sånt. Och Heidi, visst har sambon som tur ledigt på veckan, dock tror jag att det är mer Lily som vinner på det (tumistid med daddyo), eftersom jag ändå själv jobbar då, så det blir ju den vanliga lediga tiden nån gång efter sex, när vi ätit. Men jag ska inte klaga (för mycket), för nog har vi det ganska lyxigt ändå tidvis iaf ännu. Får se sen när den dagen kommer att Lily har skola och fem hobbyn, HJÄLP! Tur att vi har bara en... ;)
Östermyran13.01.13 kl. 22:22
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: