Åtta veckor kvar

...tills vi åker till Spanien för två veckor. Wohoo!

...Åtta veckor kvar att bli av med sisådär fyra kilo muffin top/thunder thighs. Shit.

Situationen blev ju inte precis bättre av att jag strök med influensavågen i torsdags. Äta hälsosamt-principen rök i väggen, så under tre dagar har jag ätit: 1 chokladägg, 2 påsar godis, 1/3 påse hot rod, 1 liter jaffa, 1 tallrik spaghetti bolognese, lite hemlagad laxsallad, lite gurka och ca 3 liter te/varm saft. Ajo, och en banan. Ouch.

07.04.2013 kl. 09:54

Hur kul som helst!

Wow, så roligt det var att skrinna! Lite nervöst kanske, men jisses vilken skillnad att skrinna med vassa skrinnare jämfört med dom jag har haft som teinix. Och dom här är breda och sköna. Aldrig mer iskalla tår! <3

Jag + mössa + polo = doughface. Inte min snyggaste look, precis.


Bevis: skrinnarna är på fötterna!


Vår framtida ishockey-stjärna.
20.01.2013 kl. 16:07

Aj aj aaaaj

På allvar, jag har aldrig i mitt liv haft sån musklevärk som jag har i armarna (främst haban) just nu. Det har gått tre dagar sen jag var på bodypump. Jag får int armarna raka, kan inte bära nåt. Kan spysjukan göra muskelvärk värre? Eller så minns jag bara inte hur verkligt illa ordentlig muskelvärk känns?

Nå, hur som helst, inga armhävningar på veckoslutet, alltså. He he he.
18.01.2013 kl. 17:09

Spysjuka + grav muskelvärk

Det är en dålig combo, trust me.
17.01.2013 kl. 10:28

Lyckan, del III

Så var det första bodypumpen på nästan två (2) månader.

Stolthet - nästan samma tyngder som i november!!

Och lycka. Lycka lycka lycka.

Och spyfiilis. Men mest lycka.


Färgen av mitt ansikte är förresten helt genuin. Tummarna upp att vitamindrickan hålls i magen. Jag ger det fifty-fifty.
15.01.2013 kl. 20:34

Mad as hell, which is good

Det positiva med att ha en hel jävla stor bunt med aggressioner är att man blir otroligt motiverad att sporta bort dom. Mina aggressioner försvinner tyvärr knappast med en lenkki i dag, men sämre blir det i varje fall inte.

Jag önskar så att jag skulle kunna hojta ut en del av grejerna som tynger mig, men här får ni nöja er med min önskan om en lottovinst. Ni vet, en sån att man inte skulle behöva fundera på inkomster.
14.01.2013 kl. 13:16
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: