Skitflunssa!

Enough said.

Den har hållit sig i en vecka nu. Tack, jag fattade poängen redan!
10.04.2013 kl. 00:08

Åtta veckor kvar

...tills vi åker till Spanien för två veckor. Wohoo!

...Åtta veckor kvar att bli av med sisådär fyra kilo muffin top/thunder thighs. Shit.

Situationen blev ju inte precis bättre av att jag strök med influensavågen i torsdags. Äta hälsosamt-principen rök i väggen, så under tre dagar har jag ätit: 1 chokladägg, 2 påsar godis, 1/3 påse hot rod, 1 liter jaffa, 1 tallrik spaghetti bolognese, lite hemlagad laxsallad, lite gurka och ca 3 liter te/varm saft. Ajo, och en banan. Ouch.

07.04.2013 kl. 09:54

What's this?!

Då några veckor sen satt jag stopp för nästan dagligt godis-snaskande (nogmässät, som Catten slående uttryckte det). Jag får unna mig en herkkupäivä i veckan. Nå, denna veckan blev det idag, eftersom jag redan åt pizza OCH efterrätt dessutom. Så jag tänkte, whattahell, jag trycker i mig allt idag och håller paus tills nästa veckas veckoslut. Så jag köpte en påse godis, men wat dö fuck:

SER NI? Det finns godis kvar i påsen!! Jag har INTE LUST på mer! Vad har hänt?

Nolo att medge, men det gör mig faktiskt lite lessen - nu blir min nassepäivä lite ofullbordad, känns det som.

03.04.2013 kl. 22:24

Underbara mamma

Idag på eftermiddagen ringde det på kontorsdörren. "Ja, finns här nån som heter såhär? Jag har en blomsterleverans," sa flickan och räckte över en blombukett.

Min mamma är bäst. <3

 

03.04.2013 kl. 20:18

Hon försöker

Hej.

För några veckor sedan bestämde jag mig för tycka om mig själv lite mer. Och sköta om mig själv lite bättre. Så. Nu har jag jumppat. Och lagt mig tidigare.

Och gjort ansiktsmask.


Och ätit kvällsmums (gröt, turkisk yoghurt, banan, blåbär, lingon, kanel).Imorgon fyller jag trettifyra. Jag hoppas det blir en bra ålder.

02.04.2013 kl. 22:48

Just nu

Just nu är en del av mitt liv så energikrävande, så tung och så mörk, att det är lite svårt med det här att blogga (eller pimpa upp bloggens utseende, för den delen). 

Jag önskar att jag sku kunna påstå att jag springer och tränar bort allt skit, men orken är bara så jävla slut just nu.

07.02.2013 kl. 11:16

Vuxna är värst

Sitter på tåget. Här är en sju- och femåring. Ensamma. Utan föräldrar. Lillebror har rymt några gånger från storasyster. Som är alltså sju. 
 
Vi gick till restaurangen. Smockfullt med spritstinkande vuxna som inte ger plats. Dom som gav, använde vittusaatana som komma. 
 
Inte en angenäm resa, det här.
25.01.2013 kl. 18:40

Mobilbloggaren kan inte

...Kommentera på sina egna inlägg. Kontrollsiffran är tydligen alltid fel..? Blä.
24.01.2013 kl. 22:33

Hur kul som helst!

Wow, så roligt det var att skrinna! Lite nervöst kanske, men jisses vilken skillnad att skrinna med vassa skrinnare jämfört med dom jag har haft som teinix. Och dom här är breda och sköna. Aldrig mer iskalla tår! <3

Jag + mössa + polo = doughface. Inte min snyggaste look, precis.


Bevis: skrinnarna är på fötterna!


Vår framtida ishockey-stjärna.
20.01.2013 kl. 16:07

Första gången på 18 år

Om en halv timme får vi se hur bra jag hålls på skrinnskor. Hit med hjälm och knäskydd!
20.01.2013 kl. 14:10

Aj aj aaaaj

På allvar, jag har aldrig i mitt liv haft sån musklevärk som jag har i armarna (främst haban) just nu. Det har gått tre dagar sen jag var på bodypump. Jag får int armarna raka, kan inte bära nåt. Kan spysjukan göra muskelvärk värre? Eller så minns jag bara inte hur verkligt illa ordentlig muskelvärk känns?

Nå, hur som helst, inga armhävningar på veckoslutet, alltså. He he he.
18.01.2013 kl. 17:09

Spysjuka + grav muskelvärk

Det är en dålig combo, trust me.
17.01.2013 kl. 10:28

Pluspoäng till dagiset

...Dom har byggt en liten skrinnskobana på dagisgården! Vår flicka har således lärt sig skrinna 'ordentligt' på en dag. Okej, det behövs väl lite träning ännu, men ändå. Super idé!
16.01.2013 kl. 17:51

Lyckan, del III

Så var det första bodypumpen på nästan två (2) månader.

Stolthet - nästan samma tyngder som i november!!

Och lycka. Lycka lycka lycka.

Och spyfiilis. Men mest lycka.


Färgen av mitt ansikte är förresten helt genuin. Tummarna upp att vitamindrickan hålls i magen. Jag ger det fifty-fifty.
15.01.2013 kl. 20:34

Mad as hell, which is good

Det positiva med att ha en hel jävla stor bunt med aggressioner är att man blir otroligt motiverad att sporta bort dom. Mina aggressioner försvinner tyvärr knappast med en lenkki i dag, men sämre blir det i varje fall inte.

Jag önskar så att jag skulle kunna hojta ut en del av grejerna som tynger mig, men här får ni nöja er med min önskan om en lottovinst. Ni vet, en sån att man inte skulle behöva fundera på inkomster.
14.01.2013 kl. 13:16
35-årig helsingforsare som bor i finskspråkiga delen av Syd-Österbotten med man och dotter. Tjafsar om ditt och datt, bl.a. barn, hemmet, träning och sockerberoende. Spännande!

Follow on Bloglovin


Du kan mejla mig på ostermyran ät gmail.com.

Bloggar jag läser: